Wat is ‘DIE WET’ precies?

Neville Goddard heeft me blijkbaar in zijn macht….

Ik citeer hem weer even vandaag…

‘Het eeuwige lichaam van de mens is zijn verbeelding en dat is God himself. Als ik met ‘God’, bedoel de schepper van het universum, de maker en meester van het hele universum en ik de schepper vereenzelvig met de menselijke verbeelding dan zou de mens meer zorgvuldig moeten omgaan met wat hij zich zoal verbeeldt. Ik durf te zeggen dat ‘verbeelding de realiteit maakt’ en als ik tijdens de dag mezelf voldoende observeer, als ik observeer wat ik mezelf allemaal inbeeld dan zou ik vast stellen dat ik mezelf oneindig veel momenten van mijn leven dingen inbeeld die ik  helemaal niet zou willen beleven in het echt. Als ik dus echt geloof dat verbeelding de realiteit maakt dan zou ik hier heel omzichtig mee omspringen. Dan zou ik zeggen: ‘ Als Verbeelding de realiteit maakt, wil ik me enkel nog inbeelden dat wat ik echt wil beleven.’ uit~ Neville Goddard, “Feel After Him”.

 

 Tip voor vandaag: ‘Ik herinner me’…. en ‘ik herschrijf….’

Stel je voor dat je een rotdag had vandaag.

Als je vanavond gaat slapen, HERBELEEF je dag. Stel je voor hoe PERFECT je dag was.

In je verbeelding herteken je die dag vanuit de IK-beleving (jij bent de acteur, niet een observeerder!!), zo vaak als nodig totdat je dag er super mooi uitziet. Voel vooral hoe vlot alles gegaan is vandaag. Beleef het hier en nu.

En laat dan de herinnering aan deze mooie dag in je bewustzijn overvloeien en bemerk dat jij degene bent die beslist wat je denkt en hoe goed je je wel voelt.

Als je zo in slaap valt zal je onderbewustzijn die dingen opnemen en ze mee nemen naar de komende dag(en).

 

 

    Interesse in Nuttige Tips & Weetjes die je leven kunnen verbeteren?

    Schrijf je dan onderaan in op mijn maandelijkse nieuwsbrief en ontvang direct een GRATIS cadeau! Lees zeker ook mijn boek De Kracht van je Gedacht - het kan je leven drastisch veranderen!


    ** 100% Spam-Vrij - Privacy-Veilig & Uitschrijven is altijd mogelijk! **

    Deel je mening

    *