Hoe ga je concreet te werk om je droom te realiseren?

‘IK beloof je geen volledige genezing van al je fysieke problemen, maar Ik heb je een wet gegeven die alle slagen van het leven kan opvangen. Zeker gaan er dingen gebeuren en zal je allerlei uitdagingen op je weg zien verschijnen, maar je hebt een WET gekregen die zegt: ‘Wat je wenst  en gelooft, zal je krijgen‘. Dit is een Wet die je nooit  in de steek zal laten, evenmin staat er een limiet in de kracht van het geloven. Het is volledig aan jou hoe en wanneer  deze door God gereveleerde wet zal gebruikt worden.’ Neville Goddard (uit: Ik herinner me wanneer)

Straffe taal van Neville Goddard. Wat is die  Wet waarover hij spreekt?

En kan het ook bewaarheid worden? En zo ja, concreet, hoe dan wel?

Dit leg ik je nu uit…

Als je bepaald verlangen hebt dan betekent dit dat je iets NIET hebt en dat dus wel zou willen hebben of verwezenlijkt zien. Zo lang je je focust op het NIET hebben van deze wens, dus op je wens zelf,  dan zal je het ook niet zien gebeuren.  Dus…Dit wordt je DOEL. 

Het tweede aspect is dan dat je in je verbeelding een scène gaat creëren die een normaal voortvloeisel zou zijn als je doel al bereikt zou zijn. (voorbeeld in volgend paragraaf)

Het derde aspect is een fase, nl. heel bepaald op het moment net voor je in slaap valt… Bijvoorbeeld je zou graag een bepaald huis willen kopen. Dan kan je in je verbeelding bv. zien dat de notaris je een hand geeft en je geluk wenst met de aankoop. Dit geeft je onderbewustzijn ‘het gevoel alsof ‘het er al is.  Die scène bevat je met al je mogelijke zintuigen. Je ligt roerloos in je bed maar je steekt je ingebeelde hand uit en je voelt de hand van de notaris. Met andere woorden, je bent effectief in het kantoor van de notaris. Deze scène blijf je herhalen telkens je gaat slapen. Tijdens de dag voel je je alsof je al de bezitter bent van dat huis.  Je beleeft de scène NIET als jij die jezelf ziet de hand schudden van de notaris, maar wel vanuit de ik-persoon. JIJ bent de acteur in de scène, niet de kijker.

De laatste fase is dan het berusten in het feit dat wat je gevraagd hebt onderweg is naar jou. Het is gebeurd. Je hoeft enkel nog te wachten tot het zich voordoet. Hoe meer je nu afstand kan nemen van het hoe en het wanneer maar het eerder vol vertrouwen naar je toe laten komen, des te sneller zal de tijd in je voordeel spelen.

 

Je kan het niet EISEN, je kan het niet FORCEREN en dwangmatig willen. Bekommer je evenmin over het ‘HOE’, ook niet over het irrationele ervan. Ook al lijkt het jou onmogelijk en onbereikbaar voor je verstand, doe wat ik je nu heb gezegd. Laat het los en wacht.

Wil je een definitie van bidden?

Bidden is NIET vragen naar iets, maar de scène beleven alsof je al hebt wat je wil én de scène beleven die er een rechtstreeks gevolg van zou zijn.

Wat houdt je tegen om het te testen?

Ik vraag je alleen om het mij eens te laten weten… Dit zou me veel plezier doen!

 

    Interesse in Nuttige Tips & Weetjes die je leven kunnen verbeteren?

    Schrijf je dan onderaan in op mijn maandelijkse nieuwsbrief en ontvang direct een GRATIS cadeau! Lees zeker ook mijn boek De Kracht van je Gedacht - het kan je leven drastisch veranderen!


    ** 100% Spam-Vrij - Privacy-Veilig & Uitschrijven is altijd mogelijk! **

    Deel je mening

    *